Avís legal

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

  • Nom empresa: DISIS DISSENY
  • Raó social: JAUME COSTA PONT
  • NIF: 40339069J
  • Adreça: C/ de la Barca, 30 – 17165 – LA CELLERA DE TER – GIRONA
  • Telèfon: 972421719
  • E-mail: info@disidisseny.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

DISIS DISSENY és un estudi creatiu especialitzat amb disseny gràfic, disseny industrial, web i fotografia. També disposem de maquinària d’impremta per donar servei a tot el procés sencer del projecte.

La finalitat de la web és informar dels nostres serveis i donar a conèixer els diferents projectes realitzats.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.disisdisseny.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY)i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de JAUME COSTA PONT (DISIS DISSENY) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.