Estudicreatiuu

Som un estudi de disseny multi-disciplinar que no ens ocupem de la gestió global del projecte fins a la producció final. Oferim els serveis de disseny creatiu i noves tecnologies que engloba el disseny gràfic, disseny industrial, disseny web i suports multimèdia, il·lustració i fotografia. Gràcies a la combinació de les diferents disciplines podem donar millors solucions creatives i tècniques segons les necessitats de cada projecte.

Disposem de tot el necessari per produir qualsevol suport habitual d’impressió. D’aquesta manera reduïm costos de gestió, possibilitat de solució immediata d’imprevistos i en conjunt una millora en la producció.

Per a la producció de la resta de projectes disposem d’un ventall ampli de col·laboradors, cadascun especialitzat en el seu sector per a garantir un acabat òptim de la producció final.

 

Explica’ns la teva idea:

Imatge corporativa · Publicitat · Catàlegs · Revistes · Comunicació visual · Maquetació de llibres · Cartes de Restaurant · Objectes promocionals · Interfícies de software · Manuals d’instruccions · Presentacions · Suports multmèdia · Webs · Packaging · Senyalètica · Rètols · Plànols tècnics · Disseny de productes · Fotografia i molt més…