Aplec de la Sardana d’Anglès

Us mostrem el conjunt de cartells i portades de les revistes que hem dissenyat al llarg dels anys en motiu l’Aplec de la Sardana d’Anglès, que organitza l’Agrupació Sardanista Floricel.

FLORICEL LOGO color

63è Aplec de la Sardana, 2017 – “Units per la cultura”. La sardana és un símbol cultural de Catalunya, i a través seu arrastra tot un col·lectiu d’àmbits molt diferent, que tenen en comú l’internés per la conservació de les tradicions i cultura catalana. El cercle amb les mans agafades, l’una al costat de l’altre, és un símbol clar d’aquesta unió.

62è Aplec de la Sardana, 2016 – “Arriba un altre juny”. El juny és el mes que tradicionalment es segava el blat dels camps, i al qual l’himne de Catalunya, “Els segadors”, en fa referència al llarg de la seva lletra. Amb aquest joc de conceptes, es recorda que en arribar el juny, torna l’aplec de les sardanes, i al mateix temps fent una mirada clara a la independència de Catalunya.

 

61è Aplec de la Sardana, 2015 – “Floricel Rosa d’Or”. La Rosa d’Or, tot un símbol en la història de l’Agrupació Sardanista Floricel d’Anglès. és el premi que l’Agrupació atorga anualment a un membre del món sardanista, en reconeixement a la seva tasca a favor de les sardanes i la cultura catalana.

60è Aplec de la Sardana, 2014 – “60 anys ballant sardanes com aquell qui res”. Cartell en homenatge a l’estrena durant l’aplec, de la sardana “Anglès 60 anys ballant com aquell qui res”, de la compositora Anna Serra i Roquet.

59è Aplec de la Sardana,  2013 – Cartell reivindicatiu en contra de les retallades pressupostàries de tot tipus aplicades per les administracions públiques, amb un clar manifest a favor de la cultura catalana. 3r Premi al millor cartell de l’Agrupació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines.

58è Aplec de la Sardana, 2012 – Cartell amb una il·lustració abstracte referent a la sardana, la cultura catalana i la música.