Catàlegs i revistes

Els catàlegs són un mitjà molt potent a l’hora de mostrar els productes o serveis d’una empresa. A través seu, el comercial podrà mostrar tota la informació al client i aconseguir vendes.

Què s’ha de tenir en compte per preparar un catàleg?

A l’hora de preparar un catàleg cal tenir present dues coses. Per una banda el disseny, i per l’altre la impressió. Si el catàleg no té un bon disseny, per més bona que sigui la impressió i la qualitat del paper, no ajudarà a vendre. És important cuidar les imatges i text per tal que quan presentem el catàleg al nostra client, la primera impressió sigui bona, així despertar l’interès per allò que li oferim. Cal tenir present una cosa: Tan si el disseny del catàleg és bo, com dolent, el cost d’impressió és el mateix. Si hem cuidat el disseny, també és important cuidar la impressió. Hi ha molts tipus de papers i acabats interessants que us ajudaran aconseguir un catàleg de qualitat, que no deixi indiferent a ningú. Nosaltres t’ajudarem en tot el procés.

Quan costa fer un catàleg?

El cost d’un catàleg variarà segons la quantitat de pàgines i acabats. Sovint es té tendència a buscar el preu més barat i la rapidesa en l’entrega, però a vegades pot ser un error, ja que anirà en detriment de la qualitat dels acabats. És cert que utilitzar un paper més gruixut, un plastificat o un vernís incrementa el preu, però si gràcies aquesta despesa extra aconseguim un client de més, haurà valgut la pena el sobre cost?

revista oberta

Revistes

El més important a l’hora de planificar una revista és saber a qui va dirigida i el tipus d’informació que volem transmetre. Pot ser una revista cultural, empresarial, infantil, tècnica, científica, artística, etc. Per tal d’aconseguir el màxim d’interès del lector, a banda de la qualitat del contingut i la informació que donem, caldrà oferir un bon disseny i cuidar els acabats d’impressió. Hi ha molts tipus de papers, sistemes d’enquadernat i acabat que haurem de tenir en compte segons la quantitat d’exemplars i el valor qualitatiu que volem donar a la revista.

cataleg interactiu
ENS AGRADA COMPARTIR ELS NOSTRES CONEIXEMENTS I PER AIXÒ OFERIM

Catàleg Interactiu

Si vols eliminar el paper i sorprendre al client, t’oferim els nous catàlegs interactius pensats per a tablets. Imatges, text i vídeo en un sol arxiu, preparat per visualitzar en tot moment. Demana informació.

× Contacta amb nosaltres