Expositors & Displays

Expositors i Displays

Els expositors de sobretaula o displays són uns suports publicitaris ideals molt eficaços per fer publicitat o mostrar informació en el mateix punt de venda. Són suports molt versàtils i còmodes d’instal·lar, pensats per col·locar en llocs amb molta afluència de públic.

Habitualment es situen sobre mostradors, al costat de la caixa, passadissos, aparadors o zones d’informació, ja que són les zones més transitades i és on els consumidors hi dediquen més temps mentre es troben a la botiga. També són ideals per a sales d’espera, zones de reunió o en oficines comercials i atenció al públic.

Si us interessa més informació us podeu posar en contacta amb nosaltres i us assessorarem pels diferents formats i opcions.

Expositors PLV

Expositor PLV de sobretaula
Expositor PLV doble safata
Expositor PLV de peu
Expositor PLV tipus taula

Els expositors PLV, signifiquen expositors publicitaris en el lloc de venta. Fan referència a aquells expositors, estructures o elements que es col·loquen en el punt de venta, per mostrar i guardar el producte i al mateix temps cridar l’atenció del consumidor.

Poden ser expositors de sobretaula com també expositors de peu, segons la manera que vulguem mostrar el producte. Tenim tot un ventall de possibilitats que us poden ajudar a destacar el vostra producte. Es poden demanar des de una sola unitat.

Columnes Publicitàries

Les columnes o tòtems són elements de publicitat pensats per atraure l'atenció del client en un punt concret de l'establiment. És una manera creativa i diferent per comunicar un missatge o presentar un producte.

Hi ha diferents formes i opcions per escollir el que més us agradi i s'ajusti a les vostres necessitats:

Triangular / Quadrat / Pentagonal / Hexagonal / Oval

Es pot demanar des de una sola unitat. Poseu-vos en contacta amb nosaltres per conèixer les diferents possibilitats i oferir-vos la informació més detallada.

Estànds de fira

Si necessites preparar un estand comercial d'una manera ràpida i fàcil de muntar, disposem de tot tipus d'elements perquè amb poc temps tinguis disponible el teu espai. Tindràs la teva imatge de marca representada de manera elegant i efectiva amb poc esforç de muntatge. Una vegada acabat l'esdeveniment, podràs guardar els diferents elements i aprofitar-los per a la següent fira.

Parets modulars / Photocalls / Mostradors / Carpes / Punts de venda

Posa't en contacta amb nosaltres i t'ajudarem a configurar el teu espai i aconseguir un estand que cridi l'atenció al visitant de manera efectiva.

× Contacta amb nosaltres