Suports rígids

Gràcies a la innovació tecnològica, actualment és possible imprimir sobre tot tipus de suports rígids ideals per fer cartells, publicitat i impressió de fotografies en gran format. Tenim disponibles tot tipus de materials, amb prestacions i acabats diferents per adaptar-se a les diferents necessitats i aplicacions. Contacteu directament amb nosaltres i us assessorarem de les diferents opcions.

Dibond
Material d’altes prestacions, format per dues làmines primes d’alumini i l’interior de polietilè rígid. Làmina lleugera i molt rígida de 3mm de gruix. També conegut com a Alupanell. Indicat per cartells exteriors, senyalització i impressió de fotografies. Acabat blanc o alumini respatllat.
Forex
Material estandard de PVC espumat, indicat tan per interior com exterior. Material lleuger i rígid disponible en varis gruixos. Indicat per cartells exteriors, senyalització i impressió de fotografies.
Foam
També conegut com a cartró pluma, format per una capa interna de poliestirè expandit amb una làmines fines de cartró a cada cara. És un material molt lleuger, però poc resistent a possibles impactes, disponible amb varis gruixos. Indicat per presentació de projectes, fotografies, cartellera i publicitat interior, especialment si ha d’anar penjada.
Metalcrilat transparent
És un material d’alta qualitat, que s’utilitza com alternativa al vidre per la seva gran transparència. És un material plàstic amb de gran resistència, que aguanta molt bé als canvis mediambientals.
Es pot imprimir per una o dues cares o amb efecte mirall (si es vol veure per la cara oposada a la impresa).
Disponible amb varis gruixos. A més de l’acabat transparent, que és el més utilitzat, també està disponible amb acabat blanc. Es pot imprimir amb tinta blanca. Indicat per a cartells amb un acabat d’alta qualitat i com a substituts del vidre.
Cartró niu d'abella
És un material totalment de cartró format per una estructura interna en forma de niu d’abella i dues làmines de cartró a cada cara exterior, formant un material rígid i resistent, però al mateix temps molt lleuger. Les làmines tenen 10mm de gruix i només es pot utilitzar en interiors. Indicat per cartells i impressions interiors o també per la fabricació d’expositors.
Fusta contraxapada
És un material de fusta contracolada de 12mm de gruix indicat per decoració d’interiors, personalització de mobiliari, exposicions i acabats originals. Es pot imprimir directament o aplicar un fons de tinta blanca.

Polipropilè Alveolar
És un material plàstic de polipropilè amb canals interiors que formen una estructura i li donen gruix i lleugeresa. Té un gruix de 3,5mm i s’utilitza tan en interiors com exteriors. Indicat per cartells y displays, molt utilitzat en el sector immobiliari per anunciar la compravenda d’immobles i el sector de la construcció per anunciar l’execució d’obres.
× Contacta amb nosaltres