Web

Necessites una pàgina web?

Una pàgina web és la millor manera de tenir publicada la informació del teu negoci tal com tu vols que et vegin els teus clients. A diferència de les xarxes socials o altres tipus de plataformes, la pàgina web et permet personalitzar totalment la seva estructura, contingut i tota la informació que hi vulguis col·locar.

· Preparem l'estructura de la web i l'estrategia comunicativa amb una proposta que s'adapti al vostre projecte.

· Dissenyem el contingut dels diferents apartats de manera totalment personalitzada, fins a la publicació.

· Gestionem el hosting, domini de la web i correus electrònics personalitzats.

· Ens encarreguem del manteniment complet, per tal de què la web sempre estigui operativa i sense problemes.

T'ajudem aconseguir el material de bona qualitat

Redacció de textos

Si saps quina informació vols posar o tens unes notes sobre el contingut, nosaltres t'ajudem a completar i millorar al text perquè es llegeixi de manera elegant i atregui l'interès de qui ho llegeix.

Obtenció d'imatges

Si no tens imatges prou adequades, o no són suficients per completar els diferents apartats, nosaltres ens ocupem de fer noves fotografies o en busquem dels bancs d'imatges.

Tinc web, però no sé si la tinc al dia...

La tecnologia digital, així com les pàgines web, evolucionen a un ritme espectacular. Cada dia apareixen actualitzacions, noves maneres de programar-les i nous estils de disseny.
Si tens una web feta de fa uns anys i no l'has actualitzat al llarg del temps, probablement hagi quedat antiquada, tan d'aspecte estètic com de tecnologia interna.

Què haig de fer?

Si tens dubtes i no saps si és millor actualitzar la web o fer-ne una de nova, posa't en contacte amb nosaltres. Farem una valoració de la teva web analitzant des de l'estructura general, qualitat comunicativa i gràfica, així conèixer els punts de millora tant visuals com de funcionament.
× Contacta amb nosaltres