Som un estudi de disseny que ens dediquem a desenvolupar projectes multidisciplinaris a l’entorn del disseny gràfic, disseny industrial, web i fotografia. Gràcies als coneixements i experiència adquirits al llarg dels anys ens permet arribar a la millor solució per a cada projecte, ja siguin de caràcter més tècnic o d’estil més artístic.

EL TEU DEPARTAMENT DE DISSENY EXTERN

Ens encarreguem que no t’hagis de preocupar de res.

Quan ens hem de presentar davant d'un client, tots volem donar una bona imatge per generar confiança i una bona percepció del nostre producte. Sovint no surt a compte tenir personal contractat per controlar tots aquests temes. Això fa que moltes no acabem de transmetre la imatge que realment voldríem de nosaltres mateixos.

Per facilitar tota aquesta feina, nosaltres ens oferim per ser aquest departament de disseny. Ens encarreguem d'assessorar i acompanyar el client en tots els temes de disseny, imatge corporativa i comercial de l’empresa. Gràcies a l’estar dins el sector i l’experiència acumulada, us podrem oferir una solució ràpida i efectiva sense que us hàgiu de preocupar de res.

ORÍGENS

Disis Disseny té els seus orígens en la impremta Graficter, fundada a la dècada dels anys 80. Era la impremta de referència de la Cellera de Ter. L'any 2012 el propietari es va jubilar i ens traspassà el negoci. Amb aquest punt de partida vam aprofitar la maquinària amb l’objectiu d’oferir tot el cicle de disseny i producció en un mateix espai

A partir d'aquí vam anar ampliant el serveis amb l'objectiu d'oferir un servei de qualitat i acompanyar el client en tot el procés, des de la idea inicial fins a la producció final, oferint solucions creatives i al mateix temps amb el rigor tècnic que a la producció i funcionalitat requereixen.

L’important és estar al costat del client

La nostra filosofia és oferir un servei de qualitat i acompanyar el client en tot el procés, des de la idea inicial fins a la producció final, oferint solucions creatives i al mateix temps amb el rigor tècnic de cara a la producció i funcionalitat. Gràcies a la proximitat amb el client podem oferir la millor satisfacció en cadascun dels nostres projectes.