Disseny Web

Necessites una pàgina web?

Una pàgina web és la millor manera de tenir publicada la informació del teu negoci tal com tu vols que et vegin els teus clients. A diferència de les xarxes socials o altres tipus de plataformes, la pàgina web et permet personalitzar totalment la seva estructura, contingut i tota la informació que hi vulguis col·locar.

· Preparem l'estructura de la web i l'estrategia comunicativa amb una proposta que s'adapti al vostre projecte.

· Dissenyem el contingut dels diferents apartats de manera totalment personalitzada, fins a la publicació.

· Gestionem el hosting, domini de la web i correus electrònics personalitzats.

· Ens encarreguem del manteniment complet, per tal de què la web sempre estigui operativa i sense problemes.

T'ajudem aconseguir el material de bona qualitat

Redacció de textos

Si saps quina informació vols posar o tens unes notes sobre el contingut, nosaltres t'ajudem a completar i millorar al text perquè es llegeixi de manera elegant i atregui l'interès de qui ho llegeix.

Obtenció d'imatges

Si no tens imatges prou adequades, o no són suficients per completar els diferents apartats, nosaltres ens ocupem de fer noves fotografies o en busquem dels bancs d'imatges.

Tinc web, però no sé si la tinc al dia...

La tecnologia digital, així com les pàgines web, evolucionen a un ritme espectacular. Cada dia apareixen actualitzacions, noves maneres de programar-les i nous estils de disseny.
Si tens una web feta de fa uns anys i no l'has actualitzat al llarg del temps, probablement hagi quedat antiquada, tan d'aspecte estètic com de tecnologia interna.

Què haig de fer?

Si tens dubtes i no saps si és millor actualitzar la web o fer-ne una de nova, posa't en contacte amb nosaltres. Farem una valoració de la teva web analitzant des de l'estructura general, qualitat comunicativa i gràfica, així conèixer els punts de millora tant visuals com de funcionament.
× Contacta amb nosaltres